Mijn naam is Joyce van Ombergen, founder van het online platform yourjourney.academy. Op dit platform bied ik inspiratie rondom studie, eigenkeuzes en stress. En de laatste paar maanden ben ik veel in gesprek geweest met jongeren én hun ouders. Ik ben diep geraakt door de verhalen die met mij zijn gedeeld.

Ik heb de afgelopen tijd dan ook mijn hoofd gebroken over hoe ik het verschil kan maken voor jongeren en hun ouders. Want wat kan ik, Joyce, moeder van twee kinderen voor jou, als ouder betekenen? Van de week ging ik in bad en vond ik de oplossing. Ik heb het kusje op de wond, voor jou als ouder, namelijk een online programma waar jouw kind aan mee kan doen. Wat jou rust in je huis, hoofd en hart geeft. MYJourney Málaga – Digital Edition. Gemaakt voor je kind, waar niet alleen hij/zij profijt van heeft, maar jij ook!

Meld je hier aan voor de besloten FB-groep: https://www.facebook.com/groups/myjourneyparentmirrormoments/
Meld je hier aan voor de Mirror Moment Mail: https://yourjourney.academy/myjourneyparent/

Ik hoop je snel te zien.

Share: